• 2012-02-03-14h16m04WILM6914-kopie-zwart-wit-banner-770-x-250.jpg
  • 2012-02-03-15h02m09IMG_3200kopie.jpg

Trouwfotograaf , 2 fotografen voor de prijs van 1

Trouwfotograaf Gelderland.

Willen jullie een opvallende trouwreportage onopvallend gefotografeerd door trouwfotograaf Wilmers uit Bemmel (tussen Arnhem en Nijmegen)?! Als je met ons in zee gaat dan heb je als bruidspaar op de mooiste dag 2 fotografen ( Wim en Kristin ) voor de prijs van 1. Het grote voordeel van 2 fotografen is dat er nog meer mooie momenten en emoties door ons worden vastgelegd. Onze manier van fotograferen kun je het best omschrijven als journalistiek, we maken een echt beeldverslag van jullie trouwdag in Nijmegen.

Unieke trouwreportages.

De nadruk tijdens je bruiloft ligt op de bijzondere momenten.  We zijn in staat om telkens weer een unieke unieke trouwreportage te maken. Van jullie trouwdag willen we foto's maken die niet alleen mooi zijn, maar ook ontroeren. Zo maken we precies dat beeld zoals jullie zelf willen. We zijn zelf gelukkig getrouwd, fotograferen al jaren samen en zijn prima op elkaar ingespeeld. We beoefenen misschien wel het leukste vak wat er is.

Jullie trouwfoto's zijn van onschatbare waarde

Een bruiloft is voor ons een uitdaging om die hele speciale momenten in Nijmegen en omgevingvoor jullie vast te leggen, momenten die op zo'n dag als een flits voorbij schieten maar in een reportage straks van onschatbare waarde blijken te zijn. Doordat onze manier van fotograferen een ongedwongen karakter heeft ontstaan er veel spontane foto's.

Bij Wilmers Fotografie is alles bespreekbaar en we bieden vele mogelijkheden voor prachtige fotografie voor een eerlijke prijs!

 

Trouwfotograaf, bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwreportages.

Contact opnemen

Het bericht is niet verzonden, omdat enkele velden niet correct zijn ingevuld.

Adres

Wilmers fotografie
't Rietland 11
6681 NA Bemmel


T. 0481-461195
M. 06-38893916