• workshop-3--770.jpg
  • workshops-770x-250.jpg
  • WILM0127.jpg

Cursus fotografie als bedrijfsuitje

Workshop fotografie als bedrijfsuitje.

 

Paintballen, een themafeest, de BBQ och dat hebben we allemaal al zo vaak gedaan roept het personeel.

Wil je een keer wat anders tijdens het jaarlijkse bedrijfsuitje of teambuildingsdag volg dan eens een hele leuke en leerzame workshop fotografie bij Wilmers Fotografie.

De workshop fotografie kan op verschillende manieren geven worden.

Bijvoorbeeld een workshop fotografie waarbij de deelnemers mee op pad gaan de natuur in en waarbij uitleg wordt gegeven over de werking van je camera en daarbij compositie en belichting uitgelegd wordt. Binnen een paar uur leert iederen zo beter fotograferen.

Een andere workshop is : in the spotlight : Hierbij gaan de deelnemers zelf op de foto waarbij gebruik wordt gemaakt van studioflitsers die ik mee op locatie kan nemen. Iedereen voelt zich dan zelf even model van de dag en tevens is er de mogelijkheid om profielfoto's te maken die u binnen uw bedrijf kunt gebruiken bijvoorbeeld voor uw communicatie of linked in profielen.

workshop roofvogelfotografie in een natuurlijke omgeving bij Dutch hunting Falcons de valkenier waarmee ik samenwerk en workshops geef. Wat is er nou mooier dan een roofvogel van heel nabij te zien en ook nog eens te kunnen fotograferen. Zelf met de roofvogel op de foto? ja ook dat kan. Omdat er bij de valkenier vele mogelijkheden zijn is deze workshop als complete dag te boeken. Mogelijkehden voor lunch of diner op eigen terrein bij de valkenier aanwezig. Via deze link roofvogelfotografie > ziet u meer over deze hele leuke fotografie workshop. Echt een aanrader als bedrijfsuitje.

Uw bedrijfsuitje wordt zeker geslaagd in samenwerking met Wilmers Fotografie. Omdat ik samen werk met een cateraar kan ik tevens voor een hapje en een drankje of een lunch zorgen.

Wilt u meer weten over deze fotografie workshops of andere mogelijheden neemt u dan contact met mij op.

 

 

 

Contact opnemen

Het bericht is niet verzonden, omdat enkele velden niet correct zijn ingevuld.

Adres

Wilmers fotografie
't Rietland 11
6681 NA Bemmel


T. 0481-461195
M. 06-38893916