• 2012-09-01-12h25m53352A1852kopie.jpg

Bruidsfotografie Westervoort door 2 fotografen

2 Bruidsfotografen voor de prijs van 1 in Westervoort.

Willen jullie een opvallende bruidsreportage onopvallend gefotografeerd door Wilmers fotografie uit Bemmel (tussen Arnhem en Nijmegen)?! Als je met ons in zee gaat dan heb je als bruidspaar op de mooiste dag 2 fotografen ( Wim en Kristin ) voor de prijs van 1. Het grote voordeel van 2 fotografen is dat er nog meer mooie momenten en emoties door ons worden vastgelegd. Onze manier van fotograferen kun je het best omschrijven als journalistiek, we maken een echt beeldverslag van jullie trouwdag in Westervoort.

Unieke bruidsreportage in Westervoort.

De nadruk tijdens je bruiloft ligt op de bijzondere momenten.  We zijn in staat om telkens weer een unieke unieke bruidsreportage te maken. Van jullie trouwdag willen we foto's maken die niet alleen mooi zijn, maar ook ontroeren. Zo maken we precies dat beeld zoals jullie zelf willen. We zijn zelf gelukkig getrouwd, fotograferen al jaren samen en zijn prima op elkaar ingespeeld. We beoefenen misschien wel het leukste vak wat er is.

Jullie bruidsfoto's zijn van onschatbare waarde

Een bruiloft is voor ons een uitdaging om die hele speciale momenten voor jullie vast te leggen, momenten die op zo'n dag als een flits voorbij schieten maar in een reportage straks van onschatbare waarde blijken te zijn. Doordat onze manier van fotograferen een ongedwongen karakter heeft ontstaan er veel spontane foto's.

Bij Wilmers Fotografie is alles bespreekbaar en we bieden vele mogelijkheden voor prachtige fotografie voor een eerlijke prijs!

 
 
 

 Graag tot ziens bij Wilmers bruidsfotografie Bemmel.

Contact opnemen

Het bericht is niet verzonden, omdat enkele velden niet correct zijn ingevuld.

Adres

Wilmers fotografie
't Rietland 11
6681 NA Bemmel


T. 0481-461195
M. 06-38893916