• FG3T2432kopiezwartwit-770-x250.jpg

Trouwen kasteel Wijenburg, fotografie door 2 bruidsfotografen

Trouwen in Kasteel Wijenburg, romantisch, sfeervol, 2 bruidsfotografen.

Trouwen in een kasteel, wie wil dat nou niet?  Trouwen op 1 van de top locaties van Nederland want dat mag je kasteel Wijenburg toch wel noemen. Niet voor niets al 2 maal gekozen tot trouwlocatie van het jaar. Zo'n topdag wil je toch beleven met 2 leuke, spontane en goede fotografen?  Wij zijn al meerdere keren als bruidsfotograaf aanwezig geweest in dit prachtige kasteel en we komen er dan ook graag weer terug. Alles wordt er tot in de puntjes verzorgd en ook wij maken er samen met jullie een prachtige trouwdag van. Het grote voordeel van 2 fotografen is dat er nog meer mooie momenten en emoties door ons worden vastgelegd. Onze manier van fotograferen kun je het best omschrijven als journalistiek, we maken een echt beeldverslag van jullie trouwdag in kasteel Wijenburg.

Unieke bruidsreportage

De nadruk tijdens je bruiloft ligt op de bijzondere momenten.  We zijn in staat om telkens weer een unieke unieke bruidsreportage te maken. Van jullie trouwdag willen we foto's maken die niet alleen mooi zijn, maar ook ontroeren. Zo maken we precies dat beeld zoals jullie zelf willen. We zijn zelf gelukkig getrouwd, fotograferen al jaren samen en zijn prima op elkaar ingespeeld. We beoefenen misschien wel het leukste vak wat er is.

Jullie bruidsfoto's zijn van onschatbare waarde

Een bruiloft is voor ons een uitdaging om die hele speciale momenten voor jullie vast te leggen, momenten die op zo'n dag als een flits voorbij schieten maar in een reportage straks van onschatbare waarde blijken te zijn. Doordat onze manier van fotograferen een ongedwongen karakter heeft ontstaan er veel spontane foto's.

Bij Wilmers Fotografie is alles bespreekbaar en we bieden vele mogelijkheden voor prachtige fotografie voor een eerlijke prijs!

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Het bericht is niet verzonden, omdat enkele velden niet correct zijn ingevuld.